FAQ  

Frequently asked questions

Var finns eran mottagning?


Fridhemsplan. Adress: Arbetargatan 26, 112 45 Stockholm.
Hur säkert är ert PCR test?


Vi använder oss endast av laboratorium som är godkända av Folkhälsomyndigheten.
Jag har bokat men inte fått någon bokningsbekräftelse


Börja med att kika i din skräppost. Hittar du inte bekräftelsen där kan det eventuellt bero på att ditt mobilnummer eller din e-postadress inte var rätt ifylld. Skriv till oss på support@doclab.se så hjälper vi dig!
Kan jag boka tid om jag inte har något svenskt personnummer?


Ja. Skriv till oss på support@doclab.se och ange namn, ditt födelsedatum, önskad tid för provtagning och e-postadress så hjälper vi dig vidare.
Hur funkar det om jag behöver avboka?


Om du avbokar din provtagning minst 24 timmar före inbokad tid får du full återbetalning. Vid avbokning mindre än 24 timmar innan ert besök sker ingen återbetalning eftersom vi då redan hunnit bemanna tiden med personal.
Hur används mina personuppgifter?


All datatrafik, inklusive personuppgifter, skyddas med kryptering. Under sträng sekretess för vi journalanteckningar över ditt analyssvar och intyg i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR), patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. För utförlig information se policy och köpvillkor.
När betalar jag och tar ni emot kontanter?


Du betalar på vår mottagning med Bankkort. Observera att vi är en kontantfri mottagning.
Vilket språk är reseintyget på?


Engelska
När behöver jag ta testet innan avfärd?


Det är viktigt att du kollar vad just landet du ska resa till har för krav på aktuellt reseintyg. Vanligtvis ska testet tagits mellan 72-96 timmar innan.
Vad betyder PCR-test och får man ett giltigt intyg?


PCR (Polymerase Chain Reaction) är ett test som används för att diagnostisera om en person har en pågående infektion av Covid-19. DocLab utfärdar ett reseintyg vid negativt provsvar, vilket tyder på att man inte har en pågående infektion. Våra intyg följer de internationella kraven på reseintyg då de utförs på nationellt ackrediterat laboratorium, utförs av vårdpersonal och signeras av läkare.

Explore

Help

Socials

Newsletter

551 W. Main Street, Suite 1

Brawley, CA 92227

Get our news and updates

Tel: (760) 344-8889

2019 a Bari Smith Website